גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | מטבח ישראלי | » | סלמון בתנור |
4 מנות/יחידות, 295 גרם למנה\יחידה
ציוד נדרש: תבנית אפייה.
זמן ההכנה כולל את זמן השריית הסלמון במרינדה (ניתן גם לקצר תהליכים בעיקרון אך פחות מומלץ לוותר על שלב זה).
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 636 | 216 |
חלבונים (גרם) | 58.34 | 19.79 |
פחמימות (גרם) | 10 | 3 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 3.99 | 1.36 |
שומנים (גרם) | 38.8 | 13.16 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 7.53 | 2.56 |
כולסטרול (מ"ג) | 157.5 | 53.44 |
נתרן (מ"ג) | 1,480 | 502.22 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 0.55 | 0.19 |
מים (גרם) | 167.83 | 56.94 |
ליקופן (מ"ג) | 0 | 0 |
ויטמין A (מק"ג) | 0.04 | 0.01 |
ויטמין B (מ"ג) | 26.91 | 9.13 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.86 | 0.29 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.35 | 0.12 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 20.17 | 6.84 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 3.73 | 1.27 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 1.7 | 0.58 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 85.24 | 28.92 |
ויטמין B12 (מק"ג) | 7 | 2.37 |
ויטמין C (מ"ג) | 11.49 | 3.9 |
ויטמין E (מ"ג) | 0.01 | 0 |
ויטמין K (מק"ג) | 0.53 | 0.18 |
סידן (מ"ג) | 55.03 | 18.67 |
ברזל (מ"ג) | 1.13 | 0.38 |
מגנזיום (מ"ג) | 78.02 | 26.47 |
זרחן (מ"ג) | 641.26 | 217.56 |
אבץ (מ"ג) | 1.37 | 0.46 |
אשלגן (מ"ג) | 1,003 | 340.18 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 11.09 | 3.76 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.28 | 0.1 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 1.69 | 0.57 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 11.09 | 3.76 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 5.12 | 1.74 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם