דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 295 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלמון בתנור
פילה סלמון בתנור קל להכנה וטעים להפליא, צילום: תפיקו הפקות
  • 1 לערבב היטב בקערית קטנה את כל מצרכי המשרה.
  • 2 להניח את נתחי פילה הסלמון הטרי והפרוס בתבנית אפייה.
  • 3 למרוח את הסלמון במשרה באמצעות מברשת מכל הכיוונים, ולבסוף למזוג את כל המשרה בתבנית מעל הדגים.
  • 4 להניח את הדגים בצד למשך כחצי שעה לפחות לספיגת הטעמים.
  • 5 לזרות מעל נתחי הסלמון את המלח הגס, ולאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180-200 מעלות למשך כ- 15 דקות (תלוי בסוג התנור, להיזהר שלא לייבש).
  • 6 לפני ההגשה מומלץ לקחת מהמשרה בתבנית ולמזוג מעט על הסלמון האפוי.
  • 7 להגיש חם מנת פילה סלמון בתנור שכולם יאהבו - באחריות!
  • 8 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ להגיש על מצע של פירה תפוחי אדמה חלבי. ניתן לשלב ביחד עם המנה גם פטריות מוקפצות באותו המשרה. ניתן לשחק עם כמויות המרכיבים וגם להוסיף לפי הטעם.

ציוד נדרש: תבנית אפייה.

זמן ההכנה כולל את זמן השריית הסלמון במרינדה (ניתן גם לקצר תהליכים בעיקרון אך פחות מומלץ לוותר על שלב זה).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.5% 36.1% 54.4% 9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.57 (0.57 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב