דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

2 מנות/יחידות, 315 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
רביולי בטטה עם רוטב אלפרדו
  • הרביולי:
  • 1 לחמם בסיר מים עד לרתיחה.
  • 2 להנמיך את האש ולהוסיף את הרביולי.
  • 3 לבשל את הרביולי כ- 7-10 דקות (מומלץ לבדוק לאחר כ-7 דקות).
  • 4 להוציא את הרביולי ולשטוף במעט מים מהברז.
  • הרוטב:
  • 1 לחמם במחבת עמוק את הרוטב.
  • 2 להוסיף את קוביות השום והבזיליקום.
  • 3 לערבב מדי פעם ולהוריד את האש עד שהרוטב מספיק חם.
  • להגיש ובתיאבון!
טיפ למתכון
אפשר להוסיף גבינת פרמז`ן בעת ההגשה - מוסיף מאד! מומלץ להכין מעט צנימים ולאכול עם המנה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.5% 24.2% 15.4% 59.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.32 (0.32 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב