דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

2 מנות/יחידות, 315 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • הרביולי:
  • 1 לחמם בסיר מים עד לרתיחה.
  • 2 להנמיך את האש ולהוסיף את הרביולי.
  • 3 לבשל את הרביולי כ- 7-10 דקות (מומלץ לבדוק לאחר כ-7 דקות).
  • 4 להוציא את הרביולי ולשטוף במעט מים מהברז.
  • הרוטב:
  • 1 לחמם במחבת עמוק את הרוטב.
  • 2 להוסיף את קוביות השום והבזיליקום.
  • 3 לערבב מדי פעם ולהוריד את האש עד שהרוטב מספיק חם.
  • להגיש ובתיאבון!
טיפ למתכון
אפשר להוסיף גבינת פרמז`ן בעת ההגשה - מוסיף מאד! מומלץ להכין מעט צנימים ולאכול עם המנה.
עוד הצעות למתכונים

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)765243
חלבונים (גרם)22.69 7.2
פחמימות (גרם)8828
שומנים (גרם)35.6 11.3
מתוכם שומן רווי (גרם)22.24 7.06
כולסטרול (מ"ג)124 39.37
נתרן (מ"ג)1,211384.4
סיבים תזונתיים (גרם)0.77 0.25
סידן (מ"ג)7022.22

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.5% 24.2% 15.4% 59.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.32 (0.32 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.