מצרכים למתכון
6 מנות/יחידות, 148 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הארטיקים)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
ארטיק לוטוס ביתי שאסור לכם לפספס
- 1 בקערה מקציפים יחד את השמנת המתוקה, החלב המרוכז וממרח הלוטוס. לאחר איחוד מחממים במיקרוגל את השוקולד הלבן עם השמנת המתוקה. מוסיפים לתערובת ומקציפים עד לקבלת קצפת יציבה.
- 2 מעבירים את הקצפת לשק זילוף, מזלפים לתוך תבנית של ארטיקים ולאחר מכן מכניסים מקל בפנים. מעבירים להקפאה של כ- 6 שעות או למשך לילה.
- 3 ממיסים את ממרח הלוטוס לציפוי במיקרוגל ושוברים בעזרת פטיש/בלנדר את עוגיות הלוטוס לפירורים.
- 4 מחלצים את הארטיקים מהתבניות, טובלים בתוך ממרח הלוטוס, מניחים על מגש עם נייר אפייה ומפזרים מעט פירורי עוגיות מעל. שומרים בהקפאה עד האכילה ומתענגים על ארטיק לוטוס ושוקולד לבן מפנק וטעים!
- 5 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
ציוד נדרש: מיקרוגל, תבנית של ארטיקים, פטיש/בלנדר.
שיטת ההכנה כוללת גם הקצפה והמסה במיקרוגל. זמן ההכנה לא כולל את זמן ההקפאה.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0.5% |
43.9% |
4.3% |
51.3% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב