דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 127 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגת ביסקוויטים
העוגה הכי טעימה לילדים, צילום: תפיקו הפקות
  • 1 מקציפים את מרכיבי קרם הוניל ומרכיבי קרם השוקולד בשתי קערות נפרדות (ניתן להיעזר גם במיקסר ידני).
  • 2 מוזגים אל קערית עמוקה את החלב ומערבבים ביחד עם תמצית הרום.
  • 3 טובלים פתיבר רגיל בחלב ומניחים בתחתית התבנית (שימו לב: כמות הפתיבר תלויה בתבנית בה עושים שימוש).
  • 4 מורחים מקרם הוניל על הפתיבר, ומעל הקרם מניחים פתיבר בטעם שוקולד (לאחר טבילה בחלב). השכבה מעל תהיה קרם השוקולד, מעליו עוד שכבה של פתיבר רגיל ומעליה עוד שכבה של קרם וניל (יישאר לנו מקרם השוקולד - זה בדיוק הזמן לתת לילדים להתפנק עליו).
  • 5 ממיסים את השוקולד המריר, מוסיפים מעט חלב ומערבבים היטב ליצירת קרם נוזלי. מוזגים את השוקולד המומס מעל קרם הוניל, מפזרים סוכריות צבעוניות לפי הטעם ומכניסים למקרר למשך כשעה לפחות (רצוי להגיש קר). מתקבלת עוגת ביסקוויטים וקרם וניל ושוקולד קלה וטעימה שכולם אוהבים!
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מיקסר ידני (או רגיל).

שיטת ההכנה כוללת גם הקצפה וקירור. זמן ההכנה לא כולל את זמן קירור העוגה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.1% 30.6% 6.3% 60%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.46 (0.48 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב