דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 83 גרם למנה\יחידה (כ- 20 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת פתי בר שמנת ונוטלה
  • 1 לצקת לצלחת עמוקה את החלב.
  • 2 לטבול את הפתי בר בחלב ולסדר בתבנית מלבנית בינונית שכבה של פתי בר ושכבה של קרם ושוב שכבת פתי בר וקרם (אפשר להניח 3 שכבות פתי בר ו- 3 שכבות קרם כפי שמופיע בתמונה).
  • 3 להכנת הקרם - לערבב בקערה 1 שמנת מתוקה יחד עם הנוטלה ואז להקציף יחד לקצפת יציבה ואחידה.
  • 4 במיקסר להקציף 1 שמנת מתוקה לקצפת יציבה ולקפל יחד עם קרם הנוטלה שהכנו מקודם.
  • 5 אחרי שסיימנו לסדר את השכבות, מכניסים את העוגה חצי שעה למקרר.
  • 6 להכנת ציפוי שוקולד - להמיס במיקרו את השוקולד המריר יחד עם חצי מיכל שמנת לקרם חלק, אחיד וללא גושים.
  • 7 לצנן מעט ולשפוך על העוגה הקרה. לנענע את התבנית לצדדים כדי לצפות את כל העוגה ולהכניס למקרר לפחות ל- 5 שעות (עדיפות ליממה).
  • 8 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 39.9% 6.4% 53.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.66 (0.66 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב