2 לטבול את הפתי בר בחלב ולסדר בתבנית מלבנית בינונית שכבה של פתי בר ושכבה של קרם ושוב שכבת פתי בר וקרם (אפשר להניח 3 שכבות פתי בר ו- 3 שכבות קרם כפי שמופיע בתמונה).
3 להכנת הקרם - לערבב בקערה 1 שמנת מתוקה יחד עם הנוטלה ואז להקציף יחד לקצפת יציבה ואחידה.
4 במיקסר להקציף 1 שמנת מתוקה לקצפת יציבה ולקפל יחד עם קרם הנוטלה שהכנו מקודם.
5 אחרי שסיימנו לסדר את השכבות, מכניסים את העוגה חצי שעה למקרר.
6 להכנת ציפוי שוקולד - להמיס במיקרו את השוקולד המריר יחד עם חצי מיכל שמנת לקרם חלק, אחיד וללא גושים.
7 לצנן מעט ולשפוך על העוגה הקרה. לנענע את התבנית לצדדים כדי לצפות את כל העוגה ולהכניס למקרר לפחות ל- 5 שעות (עדיפות ליממה).