דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
שילוב של דובדבנים עם קרם וניל

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 157 גרם למנה\יחידה (כ- 10 מנות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • הכנת הקלתית:
  • 1 מערבבים בקערת המיקסר חמאה מומסת ואבקת סוכר.
  • 2 טורפים פנימה את הביצה.
  • 3 מוסיפים קמח עד לקבלת בצק אחיד (לא יותר מדי), מחוררים עם מזלג, אופים ב- 170 מעלות למשך כ- 20 דקות ומצננים.
  • הכנת המלית:
  • 1 מקציפים שמנת מתוקה, אינסטנט פודינג צרפתי וחלב לקצף יציב.
  • 2 מורחים על הקלתית ומעבירים למקרר עד להכנת הציפוי.
  • הכנת ציפוי הדובדבנים:
  • 1 מסננים את הדובדבנים לסיר. מוסיפים למי הדובדבנים סוכר ומיץ לימון ומביאים לרתיחה.
  • 2 מערבבים את הקורנפלור והמים, ויוצקים לסיר תוך כדי בחישה.
  • 3 מבשלים עד להסמכה.
  • 4 מוסיפים את הדובדבנים ומביאים לרתיחה.
  • 5 מסירים מהאש, מערבבים היטב ומצננים.
  • 6 משטחים את הדובדבנים על הקרם ומגישים.
  • 7 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית פאי מספר 24.

הערך התזונתי לא כולל את הדובדבנים. בתמונה מוצג פאי בגודל אישי - ניתן להכין גם כך - יוצאות 3 עוגות פאי אישיות. אפשר להשתמש בשמנת מתוקה 38% שומן, אני השתמשתי בשמנת פרווה על מנת יותר לייצב את העוגה.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של יפה ימין

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)382244
חלבונים (גרם)4.78 3.05
פחמימות (גרם)5736
מתוכן סוכרים (גרם)15.95 10.17
שומנים (גרם)15.35 9.78
מתוכם שומן רווי (גרם)10.68 6.81
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
כולסטרול (מ"ג)52.06 33.18
נתרן (מ"ג)150.1495.69
סיבים תזונתיים (גרם)0.01 0.01
מים (גרם)13.028.3
ויטמין A (מק"ג)10.96.95
ויטמין B (מ"ג)0.170.11
ויטמין B1 (מ"ג)00
ויטמין B2 (מ"ג)0.030.02
ויטמין B3 (מ"ג)0.010
ויטמין B5 (מ"ג)0.110.07
ויטמין B6 (מ"ג)0.010.01
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)3.462.2
ויטמין B12 (מק"ג)0.060.04
ויטמין C (מ"ג)0.920.59
ויטמין D (מק"ג)0.140.09
ויטמין E (מ"ג)0.070.05
ויטמין K (מק"ג)0.020.01
סידן (מ"ג)55.0935.11
ברזל (מ"ג)0.120.08
מגנזיום (מ"ג)10.63
זרחן (מ"ג)13.588.66
אבץ (מ"ג)0.090.06
אשלגן (מ"ג)12.197.77
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.140.09
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.110.07
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.250.16
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.240.15

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 20% 6.2% 73.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.25 (0.25 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

קובה מצות

קובה מצות

קציצות עדשים ללא גלוטן

קציצות עדשים ללא גלוטן

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! להורדה בחינם:

חרוסת של סבתא ג'ילברט

חרוסת של סבתא ג'ילברט

אריסה חריפה קלה להכנה

אריסה חריפה קלה להכנה

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה
תוכן שיווקי

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה