דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 157 גרם למנה\יחידה (כ- 10 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פאי דובדבנים וקרם וניל
שילוב של דובדבנים עם קרם וניל
  • הכנת הקלתית:
  • 1 מערבבים בקערת המיקסר חמאה מומסת ואבקת סוכר.
  • 2 טורפים פנימה את הביצה.
  • 3 מוסיפים קמח עד לקבלת בצק אחיד (לא יותר מדי), מחוררים עם מזלג, אופים ב- 170 מעלות למשך כ- 20 דקות ומצננים.
  • הכנת המלית:
  • 1 מקציפים שמנת מתוקה, אינסטנט פודינג צרפתי וחלב לקצף יציב.
  • 2 מורחים על הקלתית ומעבירים למקרר עד להכנת הציפוי.
  • הכנת ציפוי הדובדבנים:
  • 1 מסננים את הדובדבנים לסיר. מוסיפים למי הדובדבנים סוכר ומיץ לימון ומביאים לרתיחה.
  • 2 מערבבים את הקורנפלור והמים, ויוצקים לסיר תוך כדי בחישה.
  • 3 מבשלים עד להסמכה.
  • 4 מוסיפים את הדובדבנים ומביאים לרתיחה.
  • 5 מסירים מהאש, מערבבים היטב ומצננים.
  • 6 משטחים את הדובדבנים על הקרם ומגישים.
  • 7 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית פאי מספר 24.

הערך התזונתי לא כולל את הדובדבנים. בתמונה מוצג פאי בגודל אישי - ניתן להכין גם כך - יוצאות 3 עוגות פאי אישיות. אפשר להשתמש בשמנת מתוקה 38% שומן, אני השתמשתי בשמנת פרווה על מנת יותר לייצב את העוגה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 20% 6.2% 73.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.25 (0.25 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב