דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

24 מנות/יחידות, 16 גרם למנה\יחידה (24 חטיפים (לאחר החיתוך))

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
חטיפי לחמניה פריכים בחמאת פטריות
לחמניות אפויות עם חמאה ואבקת מרק פטריות
  • 1 מחממים תנור מראש ל- 180 מעלות.
  • 2 חותכים את הלחמניות ל- 3 שכבות לגובה ול- 2 חלקים לאורך (כלומר, כל לחמנייה ל- 6).
  • 3 מורחים חמאה על הלחמניות, ובוזקים את אבקת המרק בנדיבות בעזרת האצבעות.
  • 4 מסדרים בתבנית ומכניסים לתנור ל- 5-7 דקות, עד להזהבה.
  • 5 מגישים מיד ובתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מתכון נהדר כתוספת לארוחת ערב או בוקר, הולך מעולה עם סלט ירקות וביצת עין.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.1% 21.4% 9.9% 67.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.28 (0.28 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב