לחמניות אפויות עם חמאה ואבקת מרק פטריות
מצרכים למתכון
24 מנות/יחידות, 16 גרם למנה\יחידה (24 חטיפים (לאחר החיתוך))
אופן הכנת המתכון
- מתאבניםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
- 1 מחממים תנור מראש ל- 180 מעלות.
- 2 חותכים את הלחמניות ל- 3 שכבות לגובה ול- 2 חלקים לאורך (כלומר, כל לחמנייה ל- 6).
- 3 מורחים חמאה על הלחמניות, ובוזקים את אבקת המרק בנדיבות בעזרת האצבעות.
- 4 מסדרים בתבנית ומכניסים לתנור ל- 5-7 דקות, עד להזהבה.
- 5 מגישים מיד ובתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
מתכון נהדר כתוספת לארוחת ערב או בוקר, הולך מעולה עם סלט ירקות וביצת עין.
עוד הצעות למתכונים
כנסו: ספר המתכונים של יוני שטרן
מתכונים חלופיים
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
1.1% |
21.4% |
9.9% |
67.6% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.