דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

30 מנות/יחידות, 53 גרם למנה\יחידה (כ- 30 יחידות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, מהדריןכשרות
משה בתיבה
נקניקיות עטופות בבצק עלים
  • 1 לפתוח את הבצק על משטח העבודה.
  • 2 למרוח את הקטשופ על הבצק.
  • 3 לסדר בשורה 2 נקניקיות, לגלגל עליהם בצק כמו רולדה, לחתוך ולהדק.
  • 4 לסדר בתבנית עם נייר אפייה.
  • 5 להמשיך לעטוף את שאר הנקניקיות בבצק.
  • 6 לחורר מעט את הבצק מלמעלה.
  • 7 להכניס לאפייה לחום של 180 מעלות למשך 20-30 דקות, עד שהמאפים זהובים.
  • 8 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להחליף את הקטשופ בחרדל או לשלב בין שניהם.

זמן ההכנה כולל זמן אפייה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.3% 33.2% 11.4% 53.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.51 (0.53 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב