נקניקיות עטופות בבצק עלים
מצרכים למתכון
30 מנות/יחידות, 53 גרם למנה\יחידה (כ- 30 יחידות)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- בשרי, מהדריןכשרות
- 1 לפתוח את הבצק על משטח העבודה.
- 2 למרוח את הקטשופ על הבצק.
- 3 לסדר בשורה 2 נקניקיות, לגלגל עליהם בצק כמו רולדה, לחתוך ולהדק.
- 4 לסדר בתבנית עם נייר אפייה.
- 5 להמשיך לעטוף את שאר הנקניקיות בבצק.
- 6 לחורר מעט את הבצק מלמעלה.
- 7 להכניס לאפייה לחום של 180 מעלות למשך 20-30 דקות, עד שהמאפים זהובים.
- 8 בתיאבון
טיפ למתכון
ניתן להחליף את הקטשופ בחרדל או לשלב בין שניהם.
זמן ההכנה כולל זמן אפייה.
עוד הצעות למתכונים
הצטרפו אל דף הפייסבוק של פזית
מתכונים חלופיים
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
2.3% |
33.2% |
11.4% |
53.1% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.