1. בקערת מיקסר (אפשרי גם ביד כמובן) לשים את הקמח, הסוכר, המים והשמרים עד שמתקבל בצק.
2. מוסיפים את המלח וממשיכים ללוש 10-15 דקות. שימו לב: לישה טובה תיתן לנו בצק אלסטי, נמתח ובלי קרעים.
3. מחלקים את הבצק ל- 12 חלקים שווים ונותנים לו חצי שעה מנוחה. חשוב לכסות אותו היטב שלא ייווצר קרום מעל הבצק.
4. לאחר שהבצק נח אנחנו מתחילים להכין את כלי החימום: סאג` (מבעירים אותו) או מחבת/ווק הפוך (מניחים על הגז ומדליקים אותו). אני השתמשתי במחבת הפוכה בקוטר 32 ס"מ.
5. עכשיו חוזרים לבצק: על כל עיגול של בצק למרוח חצי כף שמן, משמנים גם את השיש, מרדדים מעט את הבצק ומתחילים למתוח עם היד עד שנוצר בצק שקוף ודק מאוד.
6. מניחים על כלי החימום שבחרנו ומחממים כ-2 דקות מהצד הראשון וכדקה מהצד השני.
7. בהצלחה ובאהבה