1 בקערת מיקסר (אפשרי גם ביד כמובן) לשים את הקמח, הסוכר, המים והשמרים עד שמתקבל בצק.
2 מוסיפים את המלח וממשיכים ללוש 10-15 דקות. שימו לב: לישה טובה תיתן לנו בצק אלסטי, נמתח ובלי קרעים.
3 מחלקים את הבצק ל- 12 חלקים שווים ונותנים לו חצי שעה מנוחה. חשוב לכסות אותו היטב שלא ייווצר קרום מעל הבצק.
4 לאחר שהבצק נח אנחנו מתחילים להכין את כלי החימום: סאג` (מבעירים אותו) או מחבת/ווק הפוך (מניחים על הגז ומדליקים אותו). אני השתמשתי במחבת הפוכה בקוטר 32 ס"מ.
5 עכשיו חוזרים לבצק: על כל עיגול של בצק למרוח חצי כף שמן, משמנים גם את השיש, מרדדים מעט את הבצק ומתחילים למתוח עם היד עד שנוצר בצק שקוף ודק מאוד.
6 מניחים על כלי החימום שבחרנו ומחממים כ-2 דקות מהצד הראשון וכדקה מהצד השני.