דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 82 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פיתות דרוזיות
פיתות דרוזיות עם לאבנה וזעתר
  • 1 בקערת מיקסר (אפשרי גם ביד כמובן) לשים את הקמח, הסוכר, המים והשמרים עד שמתקבל בצק.
  • 2 מוסיפים את המלח וממשיכים ללוש 10-15 דקות. שימו לב: לישה טובה תיתן לנו בצק אלסטי, נמתח ובלי קרעים.
  • 3 מחלקים את הבצק ל- 12 חלקים שווים ונותנים לו חצי שעה מנוחה. חשוב לכסות אותו היטב שלא ייווצר קרום מעל הבצק.
  • 4 לאחר שהבצק נח אנחנו מתחילים להכין את כלי החימום: סאג` (מבעירים אותו) או מחבת/ווק הפוך (מניחים על הגז ומדליקים אותו). אני השתמשתי במחבת הפוכה בקוטר 32 ס"מ.
  • 5 עכשיו חוזרים לבצק: על כל עיגול של בצק למרוח חצי כף שמן, משמנים גם את השיש, מרדדים מעט את הבצק ומתחילים למתוח עם היד עד שנוצר בצק שקוף ודק מאוד.
  • 6 מניחים על כלי החימום שבחרנו ומחממים כ-2 דקות מהצד הראשון וכדקה מהצד השני.
  • 7 בהצלחה ובאהבה חיוך

ציוד נדרש: סאג` או מחבת/ווק הפוך.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 12% 11.8% 76.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.14 (0.14 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב