דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 50 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פול יבש מבושל
כיף לנשנוש
  • 1 להשרות את הפול הגדול במים בתוך סיר למשך 24 שעות.
  • 2 לבשל על הגז כשעה או עד שהפול נעשה רך.
  • 3 להגיש מנות בצלוחיות ולפזר מעל מלח, כמון ומיץ לימון לפי הטעם.
  • 4 כל מה שנותר הוא להתענג חיוך
טיפ למתכון
הולך נהדר עם בירה לבנה.

הערך התזונתי לא כולל את המלח, הכמון ומיץ הלימון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
22.6% 1.4% 23.5% 52.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.02 (0.03 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב