דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 84 גרם למנה\יחידה (כ- 16 מנות (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פאי שוקולד וקרמל
פאי קל להכנה וטעים ביותר
  • הכנת הבצק:
  • 1 בקערה לערבב את כל מצרכי הבצק.
  • 2 לשים בצד כוס מהפירורים.
  • 3 לשמן תבנית מס` 28 ולשטח את הבצק.
  • הכנת המלית:
  • 1 לחמם את השמנת עד לסף רתיחה.
  • 2 לשבור את השוקולד ולהניח בקערה.
  • 3 לשפוך את השמנת מעל השוקולד, להמתין 5 דקות ולערבב עד להמסה.
  • 4 להוסיף את קרם הקרמל ולערבב.
  • הרכבת הפאי:
  • 1 לשפוך את המלית על פירורי הפתיבר, ולהכניס לאפייה לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך 25 דקות.
  • 2 להוציא את העוגה ולשפוך מעליה את הפירורים שהשארנו בצד.
  • 3 להחזיר את התבנית לתנור ל- 10 דקות נוספות.
  • 4 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית מס` 28.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.4% 32.5% 4.3% 61.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.49 (0.5 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב