פאי קל להכנה וטעים ביותר
הכנת הבצק:
1. בקערה לערבב את כל מצרכי הבצק.
2. לשים בצד כוס מהפירורים.
3. לשמן תבנית מס` 28 ולשטח את הבצק.
הכנת המלית:
1. לחמם את השמנת עד לסף רתיחה.
2. לשבור את השוקולד ולהניח בקערה.
3. לשפוך את השמנת מעל השוקולד, להמתין 5 דקות ולערבב עד להמסה.
4. להוסיף את קרם הקרמל ולערבב.
הרכבת הפאי:
1. לשפוך את המלית על פירורי הפתיבר, ולהכניס לאפייה לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך 25 דקות.
2. להוציא את העוגה ולשפוך מעליה את הפירורים שהשארנו בצד.
3. להחזיר את התבנית לתנור ל- 10 דקות נוספות.
4. בתיאבון