דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
פאי שוקולד וקרמל
פאי שוקולד וקרמל
פאי שוקולד וקרמל
פאי קל להכנה וטעים ביותר

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 84 גרם למנה\יחידה (כ- 16 מנות (תלוי בגודל))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • הכנת הבצק:
  • 1 בקערה לערבב את כל מצרכי הבצק.
  • 2 לשים בצד כוס מהפירורים.
  • 3 לשמן תבנית מס` 28 ולשטח את הבצק.
  • הכנת המלית:
  • 1 לחמם את השמנת עד לסף רתיחה.
  • 2 לשבור את השוקולד ולהניח בקערה.
  • 3 לשפוך את השמנת מעל השוקולד, להמתין 5 דקות ולערבב עד להמסה.
  • 4 להוסיף את קרם הקרמל ולערבב.
  • הרכבת הפאי:
  • 1 לשפוך את המלית על פירורי הפתיבר, ולהכניס לאפייה לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך 25 דקות.
  • 2 להוציא את העוגה ולשפוך מעליה את הפירורים שהשארנו בצד.
  • 3 להחזיר את התבנית לתנור ל- 10 דקות נוספות.
  • 4 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית מס` 28.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל דף הפייסבוק של פזית

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)325388
חלבונים (גרם)2.5 2.98
פחמימות (גרם)3643
שומנים (גרם)18.75 22.39
מתוכם שומן רווי (גרם)7.8 9.31
כולסטרול (מ"ג)39.09 46.68
נתרן (מ"ג)103.59123.69
סיבים תזונתיים (גרם)0.8 0.95

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.4% 32.5% 4.3% 61.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.49 (0.5 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.