דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

15 מנות/יחידות, 85 גרם למנה\יחידה (14-16 ארטיקים קטנים)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
ארטיקים חלביים בציפוי שוקולד
מעדן בימי הקיץ החמים
  • 1 להקציף במיקסר (ידני או אוטומטי - חובה) את השמנות לקצפת יציבה (אין צורך בתוספת סוכר). לאחר שמגיעים להקצפה יציבה להוריד את ההקצפה למספר הכי נמוך, ולהוסיף את החלב המרוכז לעוד מספר שניות עד לאיחוד.
  • 2 לחלק את ההקצפה לפי התוספות שרוצים (עוגיות אוראו, עוגיות לוטוס, שוקולד מגורד, דובדבנים או כל מה שרק אוהבים). למשל, ניתן לחלק לשניים: בחלק אחד להוסיף עוגיות אוראו מרוסקות, ובחלק השני להוסיף עוגיות לוטוס מרוסקות (להוסיף את העוגיות בצורת עטיפה).
  • 3 למלא את הכוסות הקטנות בתערובת השמנת המתוקה, לשים באמצע מקל ארטיק ולהכניס להקפאה ל- 24 שעות.
  • 4 הכנת הציפוי (לא חובה): להמיס את השוקולד המריר עם השמן בפולסים במיקרוגל (כל פולס 40 שניות) או בשיטת בן-מארי.
  • 5 לחלץ את הארטיק מהכוס, לצפות בשוקולד המומס ותוך דקה השוקולד קופא על הארטיק.
  • 6 בתיאבון - הכי טעים שיש חיוך

ציוד נדרש: שרוול כוסות חד פעמיים קטנים (כמו לקידוש) + מקלות ארטיק (אפשר למצוא את המוצרים במקס סטוק).

ציפויים נוספים לבחירה: ממרח לוטוס, שוקולד לבן, שוקולד חלב או שילובים בין הטעמים. דרך אגב, אם רוצים להכין כמות ולא לאכול באותו הרגע, אז לאחר שמצפים עם הציפויים להחזיר שוב לכוס החד פעמית ולהקפאה כל הזמן.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.3% 34.2% 7.8% 54.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.55 (0.58 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב