דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 106 גרם למנה\יחידה (כ- 8 שושנים)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
שושנים של סלמון
מנה מיוחדת של סלמון אפוי עם בצק פילאס וגבינה צהובה
  • 1 לפרוס את הבצק על משטח נוח.
  • 2 לפזר את הגבינה ולהניח את דג הסלמון המעושן (הפרוס) על הבצק.
  • 3 לגלגל את הבצק לצורת גליל ולחתוך כ- 2 ס"מ כל חתיכה.
  • 4 להניח על תבנית מרופדת בנייר אפייה (כאשר למעלה נראה הסלמון).
  • 5 לאפות בתנור שחומם מראש ל- 160 מעלות למשך כ- 25 דקות.
  • 6 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 37.5% 16.9% 45.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.6 (0.6 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב