מנה מיוחדת של סלמון אפוי עם בצק פילאס וגבינה צהובה
מצרכים למתכון
8 מנות/יחידות, 106 גרם למנה\יחידה (כ- 8 שושנים)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
- 1 לפרוס את הבצק על משטח נוח.
- 2 לפזר את הגבינה ולהניח את דג הסלמון המעושן (הפרוס) על הבצק.
- 3 לגלגל את הבצק לצורת גליל ולחתוך כ- 2 ס"מ כל חתיכה.
- 4 להניח על תבנית מרופדת בנייר אפייה (כאשר למעלה נראה הסלמון).
- 5 לאפות בתנור שחומם מראש ל- 160 מעלות למשך כ- 25 דקות.
- 6 בתיאבון
עוד הצעות למתכונים
כנסו: ספר המתכונים של מרינה צ`אנורוב
מתכונים חלופיים
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0% |
37.5% |
16.9% |
45.6% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.