דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

48 מנות/יחידות, 23 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
חטיפי פילו במילוי קרם שוקולד
אחד ממאפי השוקולד הקלים ביותר להכנה
  • 1 פורסים נייר אפייה על השולחן ועליו מניחים בעדינות דף פילו אחד (חשוב מאוד שבצק הפילו יהיה מופשר באיטיות ולא על ידי חימום).
  • 2 מתיזים על דף הפילו מעט ספריי שמן.
  • 3 בעזרת סכין חדה חותכים את הבצק לרוחבו ל- 4 חלקים שווים ומניחים אצבע שוקולד בקצה כל חלק (תמונה 3).
  • 4 מצמידים את הבצק לשוקולד ומגלגלים בעדינות כל חלק (תמונה 2).
  • 5 אופים בתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות למשך כ- 10 דקות או עד להזהבה ומגישים חם.
  • 6 בתיאבון חיוך

ניתן להשתמש באצבעות שוקולד מכל סוג (מומלץ ללא אגוזים/סוכריות).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.2% 23.5% 7.4% 64.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.33 (0.35 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב