אחד ממאפי השוקולד הקלים ביותר להכנה
מצרכים למתכון
48 מנות/יחידות, 23 גרם למנה\יחידה
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
- 1 פורסים נייר אפייה על השולחן ועליו מניחים בעדינות דף פילו אחד (חשוב מאוד שבצק הפילו יהיה מופשר באיטיות ולא על ידי חימום).
- 2 מתיזים על דף הפילו מעט ספריי שמן.
- 3 בעזרת סכין חדה חותכים את הבצק לרוחבו ל- 4 חלקים שווים ומניחים אצבע שוקולד בקצה כל חלק (תמונה 3).
- 4 מצמידים את הבצק לשוקולד ומגלגלים בעדינות כל חלק (תמונה 2).
- 5 אופים בתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות למשך כ- 10 דקות או עד להזהבה ומגישים חם.
- 6 בתיאבון
ניתן להשתמש באצבעות שוקולד מכל סוג (מומלץ ללא אגוזים/סוכריות).
עוד הצעות למתכונים
כנסו: ספר המתכונים של יוני שטרן
מתכונים חלופיים
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
4.2% |
23.5% |
7.4% |
64.9% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.