דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
אצבעות במילוי שוקולד
אצבעות במילוי שוקולד
אצבעות במילוי שוקולד
אצבעות שוקולד מפנקות במיוחד

מצרכים למתכון

30 מנות/יחידות, 70 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל האצבעות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 לשים יחד את כל המצרכים עד לקבלת בצק רך ונעים. אם הבצק דביק מעט מוסיפים עוד 2-3 כפות קמח. משאירים למנוחה כחצי שעה במקרר.
  • 2 מרדדים את הבצק לעיגול וחותכים משולשים כמו של פיצה. מורחים ממלית השוקולד, מפזרים על השוקולד את האגוזים ומגלגלים. אם משתמשים בנוטלה/ממרח שוקולד אגוזים אחר אפשר לוותר על אגוזי הלוז - לפי הטעם.
  • 3 אופים בתנור בחום של 180 מעלות למשך כ- 7 דקות. לא נוגעים בעוגיות כשהן חמות. בינתיים מכינים את סירופ הסוכר: מבשלים את כל מצרכי הסירופ יחד על אש גבוהה למשך כ- 5 דקות לאחר הרתיחה ומצננים.
  • 4 טובלים את אצבעות השוקולד בסירופ הסוכר, מוציאים ומניחים בצד.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר לפזר מעל קוקוס, אגוזים, סוכריות צבעוניות וכדומה.
עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של הילה רשתי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)264377
חלבונים (גרם)3.75 5.34
פחמימות (גרם)3245
מתוכן סוכרים (גרם)9.05 12.91
שומנים (גרם)13.9 19.82
מתוכם שומן רווי (גרם)4.78 6.81
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
כולסטרול (מ"ג)25.25 36
נתרן (מ"ג)82.89118.19
סיבים תזונתיים (גרם)0.16 0.23
מים (גרם)14.2620.34
ויטמין A (מק"ג)3.685.24
ויטמין B (מ"ג)0.130.18
ויטמין B1 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.010.02
ויטמין B3 (מ"ג)0.040.05
ויטמין B5 (מ"ג)0.050.07
ויטמין B6 (מ"ג)0.010.02
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)2.633.75
ויטמין B12 (מק"ג)0.020.03
ויטמין C (מ"ג)0.260.37
ויטמין D (מק"ג)0.050.07
ויטמין E (מ"ג)0.280.4
ויטמין K (מק"ג)0.010.01
סידן (מ"ג)3.825.45
ברזל (מ"ג)0.110.16
מגנזיום (מ"ג)3.324.73
זרחן (מ"ג)9.713.83
אבץ (מ"ג)0.070.1
אשלגן (מ"ג)16.5323.58
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.180.26
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.180.25
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.861.23
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.851.21

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.3% 28.1% 7.6% 64%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.39 (0.39 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.