דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

36 מנות/יחידות, 34 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
גליליות ממולאות שוקולד
  • 1 מכינים גנש - מחממים את השמנת (כל אחת לחוד) עד לכמעט רתיחה.
  • 2 שופכים על השוקולד, אחד מריר ואחד לבן, בשתי קערות נפרדות.
  • 3 מערבבים ומקררים במקרר לשעה-שעתיים.
  • 4 מקציפים כל קערה לקצפת חזקה ובעזרת שק זילוף ממלאים את הגליליות (חבילה אחת בשמנת עם שוקולד לבן ובחבילת הגליליות השניה עם שמנת ושוקלד מריר).
  • 5 לקישוט טובלים כל וופל משני צדדיו במזרה. כדי שנזהה מה חום ומה לבן, את החום טובלים במזרה סוכריות השוקולד החום ואת הלבן טובלים במזרה הסוכריות הצבעוני.
  • 6 קינוח מושלם ומתוק מאוד.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 37.5% 4.1% 58.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.6 (0.6 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב