מצרכים למתכון
36 מנות/יחידות, 34 גרם למנה\יחידה
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
- 1 מכינים גנש - מחממים את השמנת (כל אחת לחוד) עד לכמעט רתיחה.
- 2 שופכים על השוקולד, אחד מריר ואחד לבן, בשתי קערות נפרדות.
- 3 מערבבים ומקררים במקרר לשעה-שעתיים.
- 4 מקציפים כל קערה לקצפת חזקה ובעזרת שק זילוף ממלאים את הגליליות (חבילה אחת בשמנת עם שוקולד לבן ובחבילת הגליליות השניה עם שמנת ושוקלד מריר).
- 5 לקישוט טובלים כל וופל משני צדדיו במזרה. כדי שנזהה מה חום ומה לבן, את החום טובלים במזרה סוכריות השוקולד החום ואת הלבן טובלים במזרה הסוכריות הצבעוני.
- 6 קינוח מושלם ומתוק מאוד.
עוד הצעות למתכונים
כנסו: ספר המתכונים של Rebeka Ben Haim
מתכונים חלופיים
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0% |
37.5% |
4.1% |
58.4% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.