דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

50 מנות/יחידות, 16 גרם למנה\יחידה (כ- 50 עוגיות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
כרוכיות במילוי ריבה ללא גלוטן וסוכר
קינוח ללא גלוטן וסוכר
  • 1 מנפים את הקמחים.
  • 2 מוסיפים את שאר חומרי הבצק ולשים עד לקבלת בצק אחיד ולא דביק. במידת הצורך מוסיפים מעט נוזל או קמח קונדיטור.
  • 3 מחלקים את הבצק ל- 5 חלקים.
  • 4 מרדדים כל חלק על משטח מקומח לעלה דק בעובי של כ- 3 מ"מ.
  • 5 מורחים את הריבה ומפזרים את שאר חומרי המילוי במידה ורוצים (ראו רעיונות לשידרוג).
  • 6 מגלגלים לכרוכית ומניחים ברווחים קטנים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. מסמנים את עובי העוגיות על ידי חריצה בעזרת סכין חדה.
  • 7 אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות עד הזהבה (כ- 25 דקות).
  • 8 לאחר קירור חותכים לעוגיות לפי הסימנים ושומרים בכלי אטום.
  • 9 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר להשתמש בכל ריבה ללא סוכר שאוהבים. הצעות לתוספות לזרייה מעל הריבה: כחצי כפית אבקת קקאו/חרובים, כף פתיתי קוקוס, חופן אגוזים קצוצים לפי בחירה - אגוזי מלך, שקדים, פקאנים, בוטנים, מעט תחליף סוכר (כרבע כפית) או ככף שוקולד 70% או יותר מגורר.

הערך התזונתי לא כולל את קמח הדוחן.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.3% 23% 3.3% 72.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.3 (0.31 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב