דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

24 מנות/יחידות, 51 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הכוסות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
קינוח לוטוס בכוסות הגשה
קינוח הגשה בכוס שכולם אוהבים
  • 1 במעבד מזון טוחנים חבילה אחת של עוגיות לוטוס (את חצי החבילה השנייה משאירים בצד לקישוט הכוסות).
  • 2 במיקסר עם בלון הקצפה מקציפים את השמנת המתוקה, אינסטנט פודינג הוניל והחלב, עד לקבלת קצפת יציבה.
  • 3 מחממים מעט את ממרח הלוטוס (כ- 20 שניות) עד להמסה קלה.
  • 4 מתחילים בהרכבת הכוסות: מניחים בכל כוס כפית גדושה של עוגיות לוטוס טחונות, ומשטחים לשכבה ישרה בעזרת גב הכפית.
  • 5 מעבירים את הקצפת לשקית זילוף, גוזרים את הפייה ומזלפים 2-3 שכבות אחידות.
  • 6 מעבירים את ממרח הלוטוס לשקית זילוף עם צנתר כוכב וגוזרים את הפייה.
  • 7 מזלפים בצורות שונות את ממרח הלוטוס, או שפשוט מוזגים בעזרת כפית שכבה דקה מעל שכבת הקצפת. מקררים שעתיים-שלוש ורק לאחר קירור מקשטים בעוגיית לוטוס או בפירורי העוגיות במידה ונשארו או בקישוטי ממרח לוטוס במידה ונשאר. מתקבל קינוח לוטוס בכוסות פשוט מושלם!
  • 8 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מעבד מזון, מיקסר עם בלון הקצפה, שקית זילוף גדולה, פיית זילוף משוננת ופיית זילוף כוכב.

זמן ההכנה כולל את זמן התייצבות הקינוח במקפיא. קינוח כוסות, הקינוח הכי קליל, פשוט וטעים לאירוח. את קינוחי הלוטוס בכוסות שאתם רואים כאן בתמונות, הכנתי לכבוד אירוע של חברה קרובה שלי, לא עקבתי אחרי מתכון מסוים כך שהמתכון הזה נולד לגמרי במקרה. את קינוחי הכוסות אפשר להכין מראש או אפילו באותו יום של האירוע/האירוח כי הוא באמת לא דורש הרבה זמן, מה שכן הוא דורש לא מעט סבלנות ודיוק.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.6% 44.9% 3.8% 50.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.82 (0.83 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב