דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

169 גרם לכל המתכון (אפשרי גם 2 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 בקערה מערבבים עם הביצים את המלח, הפלפל והכורכום עד לתערובת חלקה לגמרי.
  • 2 לאחר מכן מניחים את פרוסות הלחם בבלילת הביצים למשך 2 דקות ולאחר מכן הופכים את הפרוסות לצידן השני למשך 2 דקות שגם הצד השני יספוג מהביצה.
  • 3 מחממים מחבת עם שמן הזית ומתחילים לטגן את הלחם בביצה על אש נמוכה ומחבת מכוסה.
  • 4 לאחר 2 דקות הופכים צד ומטגנים גם אותו למשך 2 דקות.
  • 5 להגיש ולאכול.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר להגיש עם גבינה לבנה בצד.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.2% 36.1% 24.8% 35.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.59 (0.63 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב