דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

169 גרם לכל המתכון (אפשרי גם 2 מנות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 בקערה מערבבים עם הביצים את המלח, הפלפל והכורכום עד לתערובת חלקה לגמרי.
  • 2 לאחר מכן מניחים את פרוסות הלחם בבלילת הביצים למשך 2 דקות ולאחר מכן הופכים את הפרוסות לצידן השני למשך 2 דקות שגם הצד השני יספוג מהביצה.
  • 3 מחממים מחבת עם שמן הזית ומתחילים לטגן את הלחם בביצה על אש נמוכה ומחבת מכוסה.
  • 4 לאחר 2 דקות הופכים צד ומטגנים גם אותו למשך 2 דקות.
  • 5 להגיש ולאכול.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר להגיש עם גבינה לבנה בצד.
עוד הצעות למתכונים

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילכל המתכוןל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)432256
חלבונים (גרם)18.98 11.23
פחמימות (גרם)2716
מתוכן סוכרים (גרם)0.96 0.57
שומנים (גרם)27.67 16.37
מתוכם שומן רווי (גרם)6.09 3.6
כולסטרול (מ"ג)493.56 292.05
נתרן (מ"ג)1,204712.22
סיבים תזונתיים (גרם)2.49 1.47
מים (גרם)74.9744.36
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)213.92126.58
ויטמין B (מ"ג)2.791.65
ויטמין B1 (מ"ג)0.080.05
ויטמין B2 (מ"ג)0.570.33
ויטמין B3 (מ"ג)0.190.11
ויטמין B5 (מ"ג)1.681
ויטמין B6 (מ"ג)0.210.12
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)55.9133.08
ויטמין B12 (מק"ג)1.50.89
ויטמין C (מ"ג)0.620.37
ויטמין D (מק"ג)10.59
ויטמין E (מ"ג)2.821.67
ויטמין K (מק"ג)13.167.78
סידן (מ"ג)70.1541.51
ברזל (מ"ג)3.21.89
מגנזיום (מ"ג)18.8911.18
זרחן (מ"ג)230.87136.61
אבץ (מ"ג)1.390.82
אשלגן (מ"ג)215.82127.7
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)3.972.35
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.220.13
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)3.542.1
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)14.198.4
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)13.618.06

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.2% 36.1% 24.8% 35.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.59 (0.63 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
מה דעתך?