דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 127 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת גבינה עם ביסקוויטים ושוקולד
שילוב מופלא של גבינות, ביסקוויטים ושוקולד
  • 1 בתבנית פיירקס לסדר שכבה אחת של ביסקוויטים.
  • 2 הכנת קרם הוניל: להקציף את השמנת המתוקה עם פודינג הוניל והחלב לקרם יציב. להוסיף את הגבינה הלבנה והמסקרפונה, ולערבב היטב (אפשר לערבב גם במיקסר ערבוב של כחצי דקה).
  • 3 הכנת קרם השוקולד: להקציף את השמנת המתוקה עם פודינג השוקולד והחלב.
  • 4 לשפוך את קרם הוניל על השכבה של הביסקוויטים ולכסות אותו בשכבה נוספת של ביסקוויטים.
  • 5 לשפוך מעל את קרם השוקולד ומעל הקרם לפורר ביד 2 ביסקוויטים.
  • 6 להמיס כדקה במיקרוגל את החלב עם השוקולד המריר, לערבב ולשפוך על העוגה בצורת זיגזג. לשמור במקרר כמה שעות ולהתענג.
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לקשט בעדשי שוקולד ו/או אגוזים קצוצים (לפי הטעם).

ציוד נדרש: תבנית פיירקס מלבנית.

זמן ההכנה לא כולל את זמן קירור העוגה לאחר הכנתה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.7% 35.4% 10.8% 51.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.57 (0.6 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב