2 הכנת קרם הוניל: להקציף את השמנת המתוקה עם פודינג הוניל והחלב לקרם יציב. להוסיף את הגבינה הלבנה והמסקרפונה, ולערבב היטב (אפשר לערבב גם במיקסר ערבוב של כחצי דקה).
3 הכנת קרם השוקולד: להקציף את השמנת המתוקה עם פודינג השוקולד והחלב.
4 לשפוך את קרם הוניל על השכבה של הביסקוויטים ולכסות אותו בשכבה נוספת של ביסקוויטים.
5 לשפוך מעל את קרם השוקולד ומעל הקרם לפורר ביד 2 ביסקוויטים.
6 להמיס כדקה במיקרוגל את החלב עם השוקולד המריר, לערבב ולשפוך על העוגה בצורת זיגזג. לשמור במקרר כמה שעות ולהתענג.