גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | עוגות | » | עוגת ביסקוויטים עם קרם וניל ותותים |
16 מנות/יחידות, 137 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הפרוסה)
ציוד נדרש: תבנית מרובעת.
שיטת ההכנה כוללת גם הקפאה. זמן ההכנה לא כולל את זמן השהיית העוגה במקרר ל- 6 שעות.
המתכון באדיבות רותם שמאע
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 258 | 188 |
חלבונים (גרם) | 3.42 | 2.49 |
פחמימות (גרם) | 33 | 24 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 5.69 | 4.15 |
שומנים (גרם) | 12.96 | 9.44 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 7.52 | 5.48 |
כולסטרול (מ"ג) | 39.05 | 28.46 |
נתרן (מ"ג) | 237.81 | 173.35 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 2.19 | 1.59 |
מים (גרם) | 28.59 | 20.84 |
ויטמין A (מק"ג) | 0.31 | 0.23 |
ויטמין B (מ"ג) | 0.2 | 0.14 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.01 | 0.01 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.01 | 0.01 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 0.12 | 0.09 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 0.04 | 0.03 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.01 | 0.01 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 7.5 | 5.47 |
ויטמין C (מ"ג) | 18.38 | 13.39 |
ויטמין E (מ"ג) | 0.09 | 0.07 |
ויטמין K (מק"ג) | 0.69 | 0.5 |
סידן (מ"ג) | 92.03 | 67.09 |
ברזל (מ"ג) | 0.13 | 0.09 |
מגנזיום (מ"ג) | 4.1 | 2.99 |
זרחן (מ"ג) | 7.52 | 5.48 |
אבץ (מ"ג) | 0.04 | 0.03 |
אשלגן (מ"ג) | 48.28 | 35.19 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.05 | 0.04 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.02 | 0.01 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.03 | 0.02 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.01 | 0.01 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.01 | 0.01 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם