דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 137 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הפרוסה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת ביסקוויטים עם קרם וניל ותותים
עוגת ביסקוויטים ותותים מושלמת
  • 1 הכנת קרם הוניל: מקציפים את השמנת המתוקה עם אינסטנט הפודינג והחלב לקצפת יציבה.
  • 2 חותכים את התותים לפרוסות יפות (התותים צריכים להספיק לבין השכבות וגם מלמעלה - נצטרך סלסלת תותים בינונית של כחצי ק"ג).
  • 3 מרכיבים את העוגה: מרטיבים את הביסקוויטים בחלב עם תמצית הוניל, ומסדרים בחפיפה בתבנית מרובעת. על הביסקוויטים מורחים חצי מכמות קרם הוניל.
  • 4 על הקרם מסדרים פרוסות תותים ושוב ביסקוויטים טבולים בחלב עם תמצית הוניל, עליהם שוב מורחים את כל יתרת הקרם.
  • 5 על שכבת הקרם האחרונה מסדרים עוד פרוסות תותים בצורה יפה, ומכניסים להקפאה לחצי שעה על מנת שהג`לי שנכין לא יתערבב עם הקרם.
  • 6 לאחר חצי שעה מכינים את הג`לי בטעם תות לפי הוראות היצרן. מערבבים היטב כדי שלא יהיו גושים ומקררים מעט - לא יותר מדי שהג`לי לא יתגבש מדי.
  • 7 שופכים את הג`לי המוכן על התותים בצורה אחידה, ומכניסים למקרר ל- 6 שעות לפחות לפני ההגשה (לדעתי למחרת העוגה אף יותר טעימה). מתקבלת עוגת ביסקוויטים ותותים מושלמת.
  • 8 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית מרובעת.

שיטת ההכנה כוללת גם הקפאה. זמן ההכנה לא כולל את זמן השהיית העוגה במקרר ל- 6 שעות.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.2% 25.2% 6.6% 64%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.36 (0.38 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב