דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 115 גרם למנה\יחידה (12 ריבועים)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, מהדריןכשרות
קינוח אננס
מאפי בצק עם קצפת ואננס
  • 1 יש לחמם את תנור האפייה לטמפרטורה של 200 מעלות צלזיוס.
  • 2 על תבנית אפייה יש להניח נייר אפייה.
  • 3 על נייר האפייה יש להניח את עלה בצק העלים המרודד.
  • 4 מעל הבצק המרודד יש להניח נייר אפייה נוסף ומעליו עוד תבנית.
  • 5 יש להכניס את שתי התבניות לתנור (אשר ביניהן נמצא הבצק).
  • 6 לאפות את הבצק עד להזהבה כחצי שעה.
  • 7 לאחר שעלה הבצק התקרר יש לחתוך אותו ל- 12 מלבנים שווים.
  • 8 בקערת מיקסר מערבבים את השמנת המתוקה יחד עם הפודינג וניל, ומקציפים למרקם של קצפת יציבה.
  • 9 את הקרם יש לזלף על ריבועי בצק העלים ומעליו לסדר קוביות אננס משומר (או הפוך).
  • 10 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.1% 38.1% 5.7% 53.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.65 (0.68 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב