דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

24 מנות/יחידות, 93 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הפרוסה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת מוס שוקולד שכבות
עוגת מוס שוקולד מושלמת
  • 1 הכנת התחתית: לפורר את עוגיות האוראו, להמיס את החמאה, לערבב עם העוגיות ולהדק לתחתית. אפשר גם לטבול כל עוגיה בחלב ולשים בתחתית בלי לפורר (אפשר לראות את זה באחת התמונות).
  • 2 לסדר בצד הפנימי של הרינג/התבנית (מסביב) שקף שיעזור לחלץ את העוגה בקלות.
  • 3 הכנת הצורות הפנימיות: להמיס את השוקולד המריר עם השמנת המתוקה (1/2 מיכל) והחמאה.
  • 4 לשים את הג`לטין יחד עם החלב ולהמתין 10 דקות. לאחר 10 דקות להכניס למיקרוגל ל- 20 שניות ולערבב היטב עד שהגרגירים נעלמים והתערובת חלקה. לאחד את שתי התערובות - השוקולד והג`לטין.
  • 5 להקציף 1/2 שמנת מתוקה יחד עם תערובת השוקולד והג`לטין. להעביר את המוס שנוצר לתבניות לב או כל צורה שאוהבים, ולהכניס למקפיא לפחות למשך 4 שעות.
  • 6 הכנת שכבת שוקולד החלב: להמיס את שוקולד החלב עם 1/2 שמנת מתוקה והחמאה. לשים במקרר לפחות ל- 4 שעות או לילה שלם.
  • 7 לאחר קירור להעביר את תערובת שוקולד החלב לקערת המיקסר ולהוסיף מיכל שמנת מתוקה. להקציף עד לתערובת אחידה ויציבה (לא קשה).
  • 8 לסדר את המוס שנוצר על שכבת הבסיס ולהכניס למקפיא לשעתיים לפחות. זה הזמן להכניס את הצורות הפנימיות של הלבבות ממוס השוקולד המריר: לפני שמכניסים למקפיא, להטביע חצי לב בתוך עיסת שוקולד החלב וחצי יישאר בחוץ, כך ששכבת השוקולד הלבן שתגיע לאחר 4 שעות תכסה את החצי השני.
  • 9 הכנת שכבת השוקולד הלבן: להמיס את השוקולד הלבן עם 1/2 שמנת מתוקה והחמאה. לשים במקרר לפחות ל- 4 שעות או לילה שלם.
  • 10 לאחר קירור להעביר את תערובת השוקולד הלבן לקערת המיקסר ולהוסיף שמנת מתוקה. להקציף עד לתערובת אחידה ויציבה (לא קשה). לסדר את המוס שנוצר על שכבת שוקולד החלב ולהכניס למקפיא ל- 4 שעות לפחות.
  • 11 לסיום להמיס את השוקולד המריר עם החמאה וסוכר הוניל, ולצפות את העוגה מלמעלה.
  • 12 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: רינג מס` 24 + שקף גבוה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.6% 48.1% 6% 42.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1 (1.08 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב