דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

23 מנות/יחידות, 50 גרם למנה\יחידה (20-25 גלידות אישיות (כמות מוערכת))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
גלידות אישיות קטנות
כיף להכין ועוד יותר כיף להתענג
  • 1 למרוח את תבניות הסיליקון בשוקולד המומס עם השמן ולהקפיא כ- 10 דקות (צריך ממש שכבת שוקולד כדי שלא יישבר בעת חילוץ הגלידות לאחר ההקפאה).
  • 2 בינתיים להכין את הגלידה: להקציף את השמנת עם החלב ואינסטנט הפודינג עד שנוצר קרם. להוסיף את החלב המרוכז, ממרח הנוגט ועוגיות האוראו ולערבב.
  • 3 למזוג לתבניות ולהקפיא לכ- 24 שעות. למחרת לחלץ את הגלידות מהתבניות.
  • 4 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבניות סיליקון עם שקעים בכל מיני צורות להכנת גלידות + מקלות ארטיק (לא חובה).

זמן ההכנה כולל את זמן ההקפאה. אפשר להכין גם בכוסות קטנות חד פעמיות, להכניס מקל גלידה ולהקפיא. אפשר להכין גם בתוך 2 ביסקוויטי פתיבר כמו קסטה או במנג`טים במגוון צורות.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.2% 46.5% 6.3% 47%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.87 (0.88 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב