מצרכים למתכון
6 מנות/יחידות, 170 גרם למנה\יחידה (6 גלילות גדולות מאוד)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
אחד הקינוחים הטעימים שתאכלו
- 1 מניחים דף פילו אחד ומורחים עליו ממרח שוקולד. עליו מניחים דף פילו נוסף ומורחים עליו חמאה מומסת (בשביל הטעם והקראנץ`). כך עושים גם עם שני הדפים הנוספים.
- 2 חותכים כל אחד מהם לרצועות לרוחב בעובי 1 ס"מ בערך.
- 3 מלפפים סביב קונוסים או גלילות אלומיניום (לי לא היה וליפפתי סביב תפוחי אדמה עטופים בנייר כסף כדי שיהיו לי כמו קונוסים) כ- 4 רצועות סביב כל קונוס. אנחנו מתחילים מרצועה אחת ובכל פעם מוסיפים עוד רצועה (מתחילים מנקודת הסיום של הרצועה הקודמת על מנת ליצור המשכיות).
- 4 אופים בתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות למשך כ- 7 דקות, מוציאים ומניחים בצד בזמן הכנת הקרם.
- 5 ממיסים את השוקולד הלבן. מקציפים את השמנת המתוקה ומוסיפים לתוכה את השוקולד הלבן המומס.
- 6 מערבבים את הקצפת עם השמנת החמוצה והגבינות.
- 7 ממלאים את הגלילות בקרם, מזריקים פנימה ריבת חלב ומפזרים פקאנים מסוכרים קצוצים.
- 8 בתיאבון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0.2% |
38.4% |
8.7% |
52.7% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב