1 מניחים דף פילו אחד ומורחים עליו ממרח שוקולד. עליו מניחים דף פילו נוסף ומורחים עליו חמאה מומסת (בשביל הטעם והקראנץ`). כך עושים גם עם שני הדפים הנוספים.
2 חותכים כל אחד מהם לרצועות לרוחב בעובי 1 ס"מ בערך.
3 מלפפים סביב קונוסים או גלילות אלומיניום (לי לא היה וליפפתי סביב תפוחי אדמה עטופים בנייר כסף כדי שיהיו לי כמו קונוסים) כ- 4 רצועות סביב כל קונוס. אנחנו מתחילים מרצועה אחת ובכל פעם מוסיפים עוד רצועה (מתחילים מנקודת הסיום של הרצועה הקודמת על מנת ליצור המשכיות).
4 אופים בתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות למשך כ- 7 דקות, מוציאים ומניחים בצד בזמן הכנת הקרם.
5 ממיסים את השוקולד הלבן. מקציפים את השמנת המתוקה ומוסיפים לתוכה את השוקולד הלבן המומס.