מצרכים למתכון
16 מנות/יחידות, 82 גרם למנה\יחידה
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
קינוח אישי מפנק
- 1 לטחון את עוגיות הלוטוס לפירורים דקים במעבד מזון.
- 2 להמיס את החמאה במיקרוגל, ובנפרד לחמם את ממרח הלוטוס גם כן במיקרוגל למשך כ- 30 שניות. להוסיף את שניהם לפירורים בקערה ולערבב היטב עד לקבלת מעין "חול רטוב".
- 3 לשמן ספריי שמן תבנית סיליקון עם שקעים קטנים, ובכל שקע להדק היטב כף וחצי מתערובת הפירורים. להשאיר מעט שוליים ולהכניס בינתיים למקפיא.
- 4 להקציף את השמנת המתוקה ביחד עם החלב, אינסטנט הפודינג וסוכר הוניל עד לקבלת קצף יציב. להוסיף את גבינת השמנת ולהמשיך להקציף עוד כחצי דקה. להעביר את הקרם אל שקית זילוף עם צנתר כוכב גדול.
- 5 לזלף פרחים מהקרם על התחתיות הקפואות.
- 6 לחמם את כף וחצי ממרח הלוטוס כ- 30 שניות במיקרוגל ובעזרת כפית לטפטף פסים מעל הקרם. לקשט בדובדבנים מסוכרים ובמעט מהפירורים שנותרו.
- 7 בתיאבון
טיפ למתכון
הקינוח יכול להיות פרווה על ידי כך שמוותרים על הגבינה ובמקום חמאה לעשות שימוש במחמאה.
ציוד נדרש: תבנית סיליקון עם שקעים קטנים.
שיטת ההכנה כוללת המסה במיקרוגל והקפאה.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
2.1% |
36.8% |
4.8% |
56.3% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב