דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

30 מנות/יחידות, 27 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הסלסילות)

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
סלסילות קדאיף במילוי גבינת עיזים, אגוזי מלך ושקדים
מה שאפשר להכין עם שערות קדאיף (:, צילום: תפיקו הפקות
  • 1 את שערות הקדאיף נקרע ונפריד עם הידיים.
  • 2 נעביר לקערה גדולה, נוסיף לקערה את החמאה המומסת ונערבב היטב לציפוי כל השערות.
  • 3 נשתמש בתבניות שקעים מסיליקון - לתחתית כל תבנית נהדק את שערות הקדאיף וניצור צורת סלסילה קטנה. נמלא בגבינות, באגוזי המלך והשקדים הפרוסים.
  • 4 נאפה את סלסילות הקדאיף בתנור חם על 180 מעלות למשך כ- 20 דקות עד להזהבה.
  • 5 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2% 38.8% 10.3% 48.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2021, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב