דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מתכון וידאו

מצרכים למתכון

30 מנות/יחידות, 27 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הסלסילות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 את שערות הקדאיף נקרע ונפריד עם הידיים.
  • 2 נעביר לקערה גדולה, נוסיף לקערה את החמאה המומסת ונערבב היטב לציפוי כל השערות.
  • 3 נשתמש בתבניות שקעים מסיליקון - לתחתית כל תבנית נהדק את שערות הקדאיף וניצור צורת סלסילה קטנה. נמלא בגבינות, באגוזי המלך והשקדים הפרוסים.
  • 4 נאפה את סלסילות הקדאיף בתנור חם על 180 מעלות למשך כ- 20 דקות עד להזהבה.
  • 5 בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)118442
חלבונים (גרם)2.05 7.7
פחמימות (גרם)1037
שומנים (גרם)7.72 29
מתוכם שומן רווי (גרם)3.98 14.93
כולסטרול (מ"ג)18.88 70.87
נתרן (מ"ג)31.84119.54
סיבים תזונתיים (גרם)0.41 1.53
סידן (מ"ג)6.8825.81

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2% 38.8% 10.3% 48.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.66 (0.68 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
מה שאפשר להכין עם שערות קדאיף (:, צילום: תפיקו הפקות