דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 139 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת לואקר קלה להכנה
עוגת לואקר ביתית מושלמת
  • הכנת הבסיס:
  • 1 טוחנים את הפתיבר וחבילת הוופל לואקר במעבד מזון למרקם דק (אפשר גם למרקם גס).
  • 2 עוצרים את פעילות מעבד המזון, מוזגים על הוופל הטחון את החמאה המומסת וממשיכים במלאכת הטחינה.
  • 3 משטחים את תערובת הבסיס על תבנית עגולה בקוטר 24/26 ס"מ עם שקף בדפנות המודבק בעזרת מעט חמאה.
  • 4 מקפיאים למשך כרבע שעה עד שמסיימים להכין את הקרם.
  • הכנת הקרם:
  • 1 במיקסר מקציפים את גביעי השמנת המתוקה ביחד עם אינסטנט הפודינג עד שמתקבל קצף יציב.
  • 2 בקערה נפרדת מערבבים באמצעות כף את הגבינות ביחד עם ממרח הלואקר.
  • 3 מאחדים בין שתי התערובת בתנועות קיפוליות עד לקבלת תערובת הומוגנית אחת. אופציה נוספת: תחילה לוקחים כף אחת מהקצפת, מוסיפים אל תערובת הגבינות, מערבבים (על מנת לאוורר את תערובת הגבינות), ולאחר מכן מוסיפים את כל שאר התערובת ומערבבים לתערובת אחידה.
  • 4 יוצקים את הקרם על גבי הבסיס שהכנו, מיישרים עם קלף ומקפיאים למשך כ- 4-6 שעות.
  • הכנת הציפוי:
  • 1 מחממים את ממרח הלואקר הנותר עם השמנת המתוקה בבן-מארי עד להמסת השוקולד.
  • 2 יוצקים את השוקולד על גבי הקרם ומנענעים את התבנית כך שהשוקולד יצפה את כל העוגה בצורה אחידה.
  • 3 מקפיאים שוב למשך כשעה ומגישים (ניתן לשמור במקפיא או במקרר - אם שומרים במקפיא יש להוציא כחצי שעה לפני ההגשה). מתקבלת עוגת לואקר קלה להכנה וטעימה להפליא!
  • 4 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מעבד מזון, תבנית עגולה בקוטר 24/26 ס"מ עם שקף.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.4% 47.2% 9.1% 42.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.92 (0.94 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב