דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוגת לואקר קלה להכנה
עוגת לואקר קלה להכנה
עוגת לואקר קלה להכנה
עוגת לואקר ביתית מושלמת

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 139 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • הכנת הבסיס:
  • 1 טוחנים את הפתיבר וחבילת הוופל לואקר במעבד מזון למרקם דק (אפשר גם למרקם גס).
  • 2 עוצרים את פעילות מעבד המזון, מוזגים על הוופל הטחון את החמאה המומסת וממשיכים במלאכת הטחינה.
  • 3 משטחים את תערובת הבסיס על תבנית עגולה בקוטר 24/26 ס"מ עם שקף בדפנות המודבק בעזרת מעט חמאה.
  • 4 מקפיאים למשך כרבע שעה עד שמסיימים להכין את הקרם.
  • הכנת הקרם:
  • 1 במיקסר מקציפים את גביעי השמנת המתוקה ביחד עם אינסטנט הפודינג עד שמתקבל קצף יציב.
  • 2 בקערה נפרדת מערבבים באמצעות כף את הגבינות ביחד עם ממרח הלואקר.
  • 3 מאחדים בין שתי התערובת בתנועות קיפוליות עד לקבלת תערובת הומוגנית אחת. אופציה נוספת: תחילה לוקחים כף אחת מהקצפת, מוסיפים אל תערובת הגבינות, מערבבים (על מנת לאוורר את תערובת הגבינות), ולאחר מכן מוסיפים את כל שאר התערובת ומערבבים לתערובת אחידה.
  • 4 יוצקים את הקרם על גבי הבסיס שהכנו, מיישרים עם קלף ומקפיאים למשך כ- 4-6 שעות.
  • הכנת הציפוי:
  • 1 מחממים את ממרח הלואקר הנותר עם השמנת המתוקה בבן-מארי עד להמסת השוקולד.
  • 2 יוצקים את השוקולד על גבי הקרם ומנענעים את התבנית כך שהשוקולד יצפה את כל העוגה בצורה אחידה.
  • 3 מקפיאים שוב למשך כשעה ומגישים (ניתן לשמור במקפיא או במקרר - אם שומרים במקפיא יש להוציא כחצי שעה לפני ההגשה). מתקבלת עוגת לואקר קלה להכנה וטעימה להפליא!
  • 4 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מעבד מזון, תבנית עגולה בקוטר 24/26 ס"מ עם שקף.

- פרסומת -

כנסו: ספר המתכונים של גיא צורף

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)506364
חלבונים (גרם)7.23 5.2
פחמימות (גרם)3424
מתוכן סוכרים (גרם)18.57 13.36
שומנים (גרם)37.68 27.11
מתוכם שומן רווי (גרם)22.04 15.86
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.750.54
כולסטרול (מ"ג)78.89 56.76
נתרן (מ"ג)277.42199.58
סיבים תזונתיים (גרם)1.12 0.8
ויטמין D (מק"ג)0.160.11
סידן (מ"ג)53.9838.84

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.4% 47.2% 9.1% 42.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.