דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 78 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
מוס שוקולד מפנק במיוחד
קינוח שוקולדי קל וטעים
  • 1 מחממים את החלב בסיר קטן עד לסף רתיחה, מכבים את האש ומערבבים לתוכו את הג`לטין (המעורבב קודם לכם במים) עד שהוא נמס לגמרי. מסננים כדי להיפטר מגושים.
  • 2 ממיסים את השוקולד על בן-מארי או במיקרוגל ומצננים אותו לטמפ` החדר. מערבבים לתוכו בשלבים את החלב עם הג`לטין.
  • 3 רק אחרי שהשוקולד התקרר (אך עדיין נשאר נוזלי) מקציפים את השמנת לקצפת רכה ומקפלים לתוך השוקולד. אם השוקולד יהיה חם מדי הקצפת תימס ולכן חשוב לקרר אותו.
  • 4 מעבירים לשקית זילוף או ישירות לכלי ההגשה עצמם ומקררים למשך לילה עם ניילון נצמד (במידה ושמתם ישירות בכלי ההגשה). מתקבל מוס שוקולד טעים וקל להכנה!
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לקשט באגוזים, קוקוס וכל מה שאוהבים.

שיטת ההכנה כוללת בישול, המסה והקצפה. זמן ההכנה לא כולל את זמן קירור המוס למשך הלילה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 59.4% 7.6% 33%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1.46 (1.46 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב