דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 190 גרם למנה\יחידה (6 משולשים (לא גדולים))

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פיצה ביתית מהירה להכנה
פיצה עשירה בכל טוב
  • 1 לחמם את התנור מראש לחום של 200 מעלות.
  • 2 לרסס שמן בתבנית עגולה קפיצית בקוטר 26 ס"מ, להניח את הבצק על התבנית, לחתוך שאריות ולדקור את הבצק במזלג מסביב.
  • 3 למרוח רסק עגבניות לפיצה, לפזר תירס, זיתים, עגבניות ומעל הכל את הגבינה.
  • 4 לאפות את הפיצה למשך כ- 20-25 דקות עד להשחמה קלה. להגיש חם בתוספת סלט ירקות!
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית עגולה קפיצית מספר 26.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.9% 29.4% 14% 55.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.42 (0.43 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב