דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 22 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פצפוצי אורז עם סילאן ושקדימון
חטיף מושלם לטבעוניים ולצליאקים
  • 1 מערבבים בקערה את כל המרכיבים בעזרת כף.
  • 2 בתבנית של 20 ס"מ מרופדת בנייר אפייה משטחים את התערובת ומהדקים קלות.
  • 3 מכסים בניילון נצמד ומקפיאים למינימום 5 שעות.
  • 4 מוציאים את התבנית, שולפים וחותכים לקוביות.
  • 5 שומרים בתבנית מנוילנת במקפיא.
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית 20 ס"מ.

זמן ההכנה לא כולל את זמן ההקפאה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.2% 20.7% 11.9% 63.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.28 (0.29 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב