מצרכים למתכון
1.02 ק"ג לכל המתכון
- בסיס הגלידה
- שמנת להקצפה 38% - 2 קופסאות קרטון - סה"כ (500 מ"ל)
- חלב כחוש מרוכז וממותק - קופסת שימורים (397 גרם)
- תוספת השוקולד
- שוקולד מריר - אריזת נייר (100 גרם)
- יין פורט - כף אחת
- שבבי שוקולד - כמה שאוהבים
- תוספת הקפה
- קפה נמס - כפית גדושה (2 גרם)
- מים - 2 כפות - סה"כ (20 מ"ל)
- תמצית קפה - כפית אחת
- עוגיות לוטוס שבורות גס - כמה שאוהבים
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
גלידה ביתית טעימה במינימום מאמץ!
- הכנת בסיס הגלידה ללא מכונה:
- 1 להקציף בקערת המיקסר את השמנת המתוקה עד להתייצבות (יש להיזהר מהקצפת יתר).
- 2 להוסיף את החלב המרוכז ולהמשיך להקציף עד להתייצבות.
- 3 הבסיס מוכן - רק נותר להקפיא. אגב, הגלידה טעימה גם כך. אם מעוניינים - עוברים לתוספות!
- הכנת גלידת שוקולד:
- 1 להמיס את השוקולד המריר אל תוך קערה, להוסיף את היין ומעט מהגלידה. לערבב כדי שתערובת השוקולד תהיה קלה יותר כשנוסיף את שאר הגלידה.
- 2 לקפל את שאר הגלידה אל הקערה, להוסיף את שבבי השוקולד ולערבב היטב. להעביר לקופסא מתאימה ולהקפיא.
- 3 בתיאבון
- הכנת גלידת קפה:
- 1 להוסיף לבסיס הגלידה את כל תוספות הקפה ולערבב בעדינות.
- 2 להעביר לקופסא מתאימה ולהקפיא.
- 3 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
הערך התזונתי לא כולל את היין, שבבי השוקולד, תמצית הקפה ועוגיות הלוטוס. זמן ההכנה כולל את זמן הקפאת הגלידה.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0% |
44.3% |
4.7% |
51% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב