דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 84 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
גלידת שוקולד פרווה
קינוח פרווה לקיץ
  • 1 בקערת זכוכית קטנה לשבור את השוקולד לחתיכות קטנות, להוסיף את תמצית הרום והמים (או האלכוהול), להמיס במיקרוגל למשך כדקה, להוציא, להוסיף את השוקולית, נס הקפה והשוקולד צ`יפס (להשאיר 2 כפות מהשוקולד צ`יפס לקישוט), ולערבב היטב.
  • 2 להקציף את הקצפת הצמחית ולהוסיף לתערובת השוקולד בתנועות עטיפה.
  • 3 להעביר את תערובת הגלידה לכלי עם מכסה ולהקפיא לכמה שעות או ללילה.
  • 4 להוציא מהמקפיא כ- 10 דקות לפני ההגשה.
  • 5 להגיש בגביעים אישיים ולקשט בשוקולד צ`יפס ששמרנו בצד.
  • 6 מתקבלת גלידת שוקולד פרווה מושלמת!
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אלכוהול שומר על הרכות של הגלידה.

זמן ההכנה כולל גם את זמן ההקפאה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 53.2% 6% 40.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1.14 (1.14 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב